PK&-Co_logo_pinkkivalkoineno_www
Sari ja Erja_ME

Puumala ja Koivula olivat talloneet täysin erilaisia uraväyliä kohdatakseen yhteisten projektien ja kiintopisteiden äärellä muutama vuosi sitten. Yhteiset projektit kohdistuivat jo tuolloin PK-yritysten liiketoimintakonseptien uudistamiseen ja kasvuhankkeisiin, brändin rakentamiseen ja palvelujen kaupallistamiseen, yritysten kansainvälistymiseen sekä aluekehittämiseen. Yhteinen tekeminen oli heti alusta alkaen ketterää, energistä ja insipiroivaa. Ei siis ihme, että vuona 2017 ajatus lähti iso lohkare kerrallaan rakentumaan – ajatus partneruudesta ja kumppanuudesta. Samaan aikaan ympärille alkoi rakentua uusia ydintärkeitä partneruuksia ja kumppanuuksia.

PKCO_47_mustalletaustalle

SARI

040 520 7736
sari@pkco.fi

Sarille uudenlaisten tulokulmien ja ratkaisujen oivaltaminen on merkittävä innostumisen lähde. Hän paneutuu tutkijan uteliaisuudella ja kestävyysurheilijan jäntevyydellä asiakkaan kehittämishaasteisiin ja -mahdollisuuksiin. Sarin työskentelytavoissa korostuvat sparraaminen sekä uusia tulokulmia hakeva haastaminen.

NOSTOT

KOULUTUS

  • YTM ja tutkijakoulutus, Valtio-oppi, Jyväskylän Yliopisto
  • Social Sciences, University of Kent at Canterbury, UK
  • B.A. studies in History, Newbold College, UK
PKCO_64_mustalle-taustalle

ERJA

040 564 4949
erja@pkco.fi

Liiketoiminnan tavoitteiden saavuttaminen on Erjan innostuksen lähde. Taustalla on vuosien kokemus liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä Suomessa sekä Keski-Euroopassa. Asiakasprojekteissa Erja paneutuu intohimolla löytääkseen ratkaisuja bisneksen kasvu- ja uudistamishaasteisiin. Erjan työskentelytavoissa korostuvat tavoitteellisuus, ratkaisuhakuisuus ja sitoutuneisuus.

NOSTOT

KOULUTUS

  • MBA/Yrittäjyys, BBA/Liiketalous
  • Työpaikkakouluttaja
  • Kansantaloustieteen opinnot Tampereen Yliopisto
Co_logo_pinkkivalkoineno

PK & Co. toiminta pohjautuu missioon tarjota partneruutta kehittämiseen ja uudistamiseen. Partneruus ei tarkoita vain Puumalan ja Koivulan oivalluksia, vaan asiakkaan kanssa yhdessä synnytettävää uutta ajattelua ja energiaa. Uskomme, että parhaat ratkaisut syntyvät ketterässä vuorovaikutuksessa erilaisten ajattelijoiden ja osaajien kanssa. Rikkaaseen ja oivaltavaan vuorovaikutukseen tarvitaan luottamusta, mutta myös rohkeutta haastaa ja energiaa innostua. Me - PK & Co. partnerit - laajennamme jatkuvasti luottamukseen pohjautuvaa verkostoamme.

tapsa

Tapio
Kauranen
KANSLERI
045 852 2881

minnas

Minna
Storm
ECCA NORDIC
040 507 0445

heikki

HEIKKI
RIITAHUHTA
STUDIO PUISTO
050 433 2757

elina

ELINA
ILKKA-LEPPIHALME
SAGA OFFICIAL
040 828 8467

annika

ANNIKA
De KOOTTER
AMMU DESIGN
040 574 0585

sanna

SANNA
KARPPINEN
SKARPPI
O50 536 8332

YHTEISTYÖ JA VERKOSTOT