Asiakkuusstrategia luominen, brändi-identiteetti kirkastaminen, kasvurahoituksen hakeminen

Alupro Oy on Suomen tunnetuin ja halutuin kestävien arkkitehtoonisten pintojen toteuttaja, jonka liiketoiminnan kärkenä on asiakkaille vahvalla asiantuntemuksella ja intohimolla rakennetut ratkaisut. Tuusulassa sijaitsevalla tehtaalla suunnitellaan ja valmistetaan yli 20 vuoden kokemuksella maailman parhaita alumiini- ja teräsrakenteita rakennus-, turvallisuus- ja meriteollisuuden käyttöön. Materiaaleina käyteyt alumiini ja ruostumaton teräs ovat 100% kierrätettäviä ja äärettömän kestäviä materiaaleja.

Asiakkailleen Alupro on joustava ja luotettava kumppani, joka panostaa vahvasti tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen – yhdessä asiakkaiden kanssa. Siellä missä joku näkee ongelman, Aluprossa nähdään tilaus innovaatiolle.  Oma suunnitteluosasto, tuotantolaitos ja jauhemaalaamo takaavat aukottoman ja läpinäkyvän toimitusketjun.  Asiakkaiden tavoitteet sekä arkkitehtien ja insinöörien visiot todentuvat Alupron toimesta millintarkkuudella, sovitun mukaisesti.

  • Aluprolla on rohkeutta rakentaa visioita, joista voimme olla ylpeitä seuraavat 100 vuotta, toteaa Alupron toimitusjohtaja Vesa Samela

Tutustu asiakasyrityksemme palveluihin www.alupro.com

Kirjoita kommentti

Sinun täytyy olla kirjautunut, jotta voit jättää kommentin.